Verzenden en Retourneren

De bestelling zal na uitlevering bijna altijd de volgende (werk)dag bezorgd worden. Het kan echter voorkomen dat dit soms langer duurt. Selected by Max kan hierover geen bindende uitspraken doen. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor vertraging van de postbezorging tenzij bindende afspraken schriftelijk door ons zijn bevestigd.
Levertijden zijn slechts ter indicatie en zijn pas bindend indien deze door Selected by Max en klant schriftelijk zijn overeengekomen. Selected by Max zal nooit mondeling uitspraken doen over verwachte leveringstermijnen en derhalve elke verwijzing hiernaar afwijzen.

Maximale levertijd

De maximale levertijd, volgens de Wet Kopen op Afstand, bedraagt 30 dagen tenzij anders overeengekomen. Indien de levertijd niet haalbaar is, zal Selected by Max de consument hier tijdig van op de hoogte stellen en de mogelijkheid bieden de overeenkomst te ontbinden of een nieuwe levertijd overeen te komen. Reeds betaalde bedragen zullen bij ontbinding van de order binnen 30 dagen teruggestort worden.

Retourneren

Volgens de Wet Kopen op Afstand heb je recht van retour op artikelen, indien besteld via het internet. Voor artikelen waarvoor het recht van retour van toepassing is geldt een ‘afkoelingsperiode’ van 7 werkdagen. Het product dient binnen deze periode, in originele verpakking, terug gezonden te worden aan Selected by Max. De portokosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Selected by Max zal binnen 30 dagen na retour ontvangst de order crediteren en eventuele betalingen terugstorten.