Over Mij

Mijn naam is Max Eikholt. Ik woon in Nijmegen en ben erg geïnteresseerd in eten, drinken en reizen. Ik ben veel verhuisd en heb onder andere een tijd op Bali gewoond. Na de Havo ben ik begonnen aan de studie Bedrijfskunde aan de HAN in Nijmegen. Deze heb ik in 2021 afgerond.

Selected by Max ben ik in 2018 begonnen omdat ik een voorliefde heb voor eten en drinken, reizen, bijzondere dingen ontdekken en verschillende culturen op te zoeken en te ervaren. Ik vind het leuk om dit met mensen te delen. Daarom Selected by Max: speciale, door mij geselecteerde producten met een verhaal.

Eten en drinken is een hele grote hobby van mij. Zowel zelf koken als uiteten vind ik heerlijk om te doen. Dit ontdekte ik al snel. Toen ik mocht gaan werken, wist ik dat ik de horeca in wilde. Na een korte periode in de afwas ben ik bij Restaurant Witlof begonnen in de bediening, waar ik veel leerde over mooie gerechten en wijnen. Na drie jaar wilde ik mijn wijnkennis nog verder uitbreiden en daarom kwam de opening van wijnbar Wijn bij Arentz als geroepen. Hier ben ik toen begonnen in de bediening en heb daar ook drie jaar gewerkt.

Ik heb veel wijnkennis opgedaan tijdens mijn werk en op wijnreizen naar onder andere Israël, Griekenland, Italië, Duitsland (Ahr, Pfalz, Rheinhessen, en Moezel) en Frankrijk (Bourgogne, Champagne, Bordeaux, Elzas). Daarnaast ben ik al jaren lid en het bestuur van het Nijmeegs Studenten Wijngezelschap Slurp, waar steeds nieuwe wijnen geproefd werden. Na vier jaar ben ik hiermee gestopt.

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën. Heb jij iets wat écht iets voor mij is? Wil jij mij iets laten proeven? Wil je dat ik jouw producten promoot? Stuur een mail of bericht via social media!